Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Dit jaar zal kinderfeest er anders uitzien dan normaal. We zullen zoveel mogelijk vertrouwde onderdelen terug proberen te laten komen, maar een feest met 250 kinderen in een tent is momenteel nog niet mogelijk. We zijn druk aan het nadenken wat wel veilig mogelijk is. Hou de website en social media in de gaten!

Voor wie? Het Kinderfeest is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 10 jaar. Iedereen is dus welkom en kom dus samen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Ouders van de kinderen zijn welkom om even binnen te kijken, een deel van het programma bij te wonen of een drankje te drinken op ons terras.
De toegang is vrij.

Wat doen we? We gaan met elkaar zingen, spelletjes doen, kijken naar sketches en in kleine groepjes kletsen en knutselen. We maken er een feestje van! Voor meer info bekijk het programma.

Waar is het? Schoolplein(en) in de wijk broekvelden.

Wanneer? Op woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 juli. Normaal gesproken kun je kiezen uit de ochtend of de middag. Het programma is precies hetzelfde.

Aangepast programma 2021: 1 programma, van half 10 tot 12 uur.

’s Morgens starten we om 9.00 uur en sluiten we om 13.00 uur (incl. eten). ’s Middags starten we om 14.30 en sluiten we 18.30 uur (incl. eten). Dit geldt voor alle dagen.